З міста одночасно в одному напрямку виїхали автомобіль і велосипедист швидкість автомобіля 56км / год, а велосипедиста 19 км / год яку відстань буде

З міста одночасно в одному напрямку виїхали автомобіль і велосипедист швидкість автомобіля 56км / год, а велосипедиста 19 км / год яку відстань буде

  • 1) 56 + 19 = 75 км / год
    2) 752 = 150км
    відповідь: 150км
  • 56-19 = 37 км відстані буде між ними через 1 годину 37 * 2 = 74 км відстані буде через 2 години Відповідь: 74 км відстані буде через 2 години
  • Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
    Добавить комментарий

    11 − 5 =

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: