За 3 години лижник пробіг 51 км, а за наступні 2 години він пробіг 28 км На скільки км на годину змінилася його

За 3 години лижник пробіг 51 км, а за наступні 2 години він пробіг 28 км На скільки км на годину змінилася його

  • 1) 51: 3 = 17 км / год
    2) 28: 2 = 14 км / год
    3) 17 - 14 = на3 км / год швидкість стала менше
  • 1) 51/3 = 17 (км / год)-швидкість лижника протягом 3 годин
    2) 28/2 = 14 (км / год)-швидкість лижника за 2 години
    3) 17-14 = 3 (км / ч) -Змінити швидкість лижника
  • Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
    Добавить комментарий

    64 + = 66

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: